Proiecte/programe educationale

Banca Comercială Română a lansat Școala de bani pe roți – Camionul FLIP, primul program itinerant de educație financiară interactivă care se adresează copiilor cu vârste între șapte și 14 ani. Programul se desfășoară într-un camion inedit și colorat, numit FLIP, a cărui remorcă modulară se transformă într-un adevărat loc de joacă cu dotări de ultimă generație, unde traineri specializați le oferă celor mici ateliere interactive și antrenante.
„Școala de bani pe roți” mizează pe învățarea experimentala și jocuri pentru a-i ajuta pe cei mici să învețe într-un timp foarte scurt.
Activitate in cadrul Proiectului Interjudețean “Prevenind, ne apăram viata”, ediția a V-a, avizat MEN 2017
Activități în cadrul Programului „Tedi – Şcoala Siguranței”, inițiat si organizat de S.C. Tymbark Maspex Romȃnia S.R.L. in colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării Ştiințifice și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliția Romȃnǎ
Activități de dezvoltare a abilităților pentru viata si profesie in cadrul Programului Internațional “Dezvoltare abilitați pentru viata” organizat de Junior Achievement Romania in parteneriat cu MECTS in baza Protocolului 10184/ 14.05.2003:
Activități de dezvoltare si orientare profesionala în cadrul Programului Internațional Job Shadow Day organizat de Junior Achievement România in parteneriat cu MECTS in baza Protocolului 10184/2003:
Excursie tematica cu caracter intuitiv-educativ:

Activități sportive din cadrul Proiectului educational “Armonie si mișcare”

Proiectul educational “Pădurea noastră, prietena mea” din cadrul Programului Internațional LeAF (“Sa învățăm despre pădure- organizator CCDG)

Activități care face parte din cadrul Proiectului Educational “Prevenind, ne apăram viata” – Ediția a III-a:

 

Leave a Reply